2011. július 25., hétfő

A hónap tanulója



Július hónap tanulója Domján Nikolett, aki a nyári intenzív tanulást választotta, hogy elérhesse célját. Manapság ritka, hogy valaki előrelátóan a főiskola/egyetem megkezdése előtt gondoskodjon nyelvi képzéséről. Az a tapasztalat, hogy a tanulók nagy része közvetlenül a diploma megszerzése előtt kapkod, hogy megszerezze a szükséges "papírt", pedig a nyelvtanulásnak ennél sokkal csodálatosabb funkciói léteznek.
Nagy öröm látni, ahogy Niki is élvezi, amit csinál. A kötelező anyagok mellett mindig kér extra feladatot, fordít, novellákat olvas/hallgat, így biztos vagyok benne, hogy amit az órákon megtanul, azt valóban elsajátítja a sok gyakorlással.
Meg vagyok róla győződve, hogy ha megpróbáljuk szeretni azt, amit csinálunk, sokkal könnyebben megy, és a pozitív kisugárzás áthat minden másra. Az ételre, amit főzünk, a munkára, amit elvégzünk, az emberekre, akikkel kapcsolatba kerülünk.
Köszönjük Nikinek a sok mosolyt, és a kitartó, szorgalmas munkát! Mindenki, aki olvassa ezt a bejegyzést, küldjön egy jó nagy mosolyt neki MOST, és drukkoljon a sikeres nyelvvizsgájáért.

Domján Nikolett: "I am going to take the  English language exam in October. I hope it will be a  success, because the teachers in this school are very helpful with me. They  are very well-qualified and nice.
Thanks for the opportunity that I can learn here, thanks that I could write these lines due to you and  thanks very much that you help me to get closer to my dreams.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése