2011. július 15., péntek

Minden kezdet nehéz

Nyelviskolát elindítani egy franchise hálózatban. Újrakezdeni önálló iskolaként. Tanárként először kipróbálni magad egy sajátos oktatási stílusú suliban. Tanulóként megszokni ezt a rendszert. Blogot írni. Leszigorlatozni amerikai irodalomból. Nyelvet tanulni. 
  Ám nem lehetetlen egyik sem. Szilvinek sikerült, nekem is fog, és nektek is. Nagyon remélem :)
Miután azt kell látni, még a múzeumoknak is van blogja (egy Jó Példa), arra szántam magam, elindítom a miénket. Egy nyelviskolának is van mondanivalója, miazhogy! 
A honlapon és a hírlevélen kívül itt is megtalálhattok majd minden érdekességet rólunk, lesz szó nyelvtanulásról (...), infók az angol ajkú országokról, miért szeretjük őket, és milyen ott élni. Várható még interjúsorozat, hónap tanulója rovat, zene, gasztronómia, sport.
Nyelvvizsga információkkal itt nem fárasztalak Titeket, megtaláltok mindent a weblapunkon. Csak akkor írok majd, ha határidő van (amit persze én sem felejtek el, mert nem szoktam soha semmit), illetve ha fontos változásról szerzünk tudomást.
A lényeg, hogy olvassatok, zenéljetek, gyakoroljatok, filmezzetek, ismerkedjetek, beszélgessetek, mert az csak illúzió, hogy bármilyen kurzuskönyv elsajátítása elegendő a használható tudáshoz. Nem beszélve arról, hogy ez mind jó hatással van a lélekre is, ha megfelelően szelektálunk.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése