2011. augusztus 22., hétfő

A hónap tanulója

 Cseke Zsolt, aki tanulása kezdete óta rászolgált, hogy most megkapja az elismerést :) Kicsit több, mint 50 óra alatt végzett egy könyvvel, és eljutott a következő kurzuskönyv első pár leckééig. A középfok előtti szintről indult, most pedig nyelvvizsga-feladatsorokat tölt ki, hogy az októberi vizsgát sikeresen letegye.
Véletlenül alakult így, de mégis feltűnő, hogy ebben a hónapban is olyan tanuló lett a kiválasztott, aki még az államvizsga előtt gondoskodni szeretne a "nyelvvizsgapapír beszerzéséről". Sajnos még mindig hálóval kell fogni az olyan tanulókat, akik nem az utolsó pillanatban kapkodnak, mikor rájönnek, hogy nem lehetnek ott diplomaosztójukon. Zsoltinak nem lesz ilyen gondja. Reményeink szerint november/decemberben már a kezében tartja bizonyítványát, aminek időpontja akkor már csak a bürokrácia lassan őrlő malmain fog múlni.



Cseke Zsolt: " Az idén kezdem a második évem a főiskolán. Mérnöki diplomát szeretnék, melyhez elengedhetetlen a nyelv ismerete. Már több éve tanulok angolt ,de csak most éreztem szükségét annak, hogy nyelvvizsgát szerezzek. Mindezek felett kedvelem is az angolt, könnyen tanulható nyelvnek gondolom."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése